Instagram

Instagram voor iPhone

Sociaal netwerk met gepimpte foto's

Instagram is een heerlijke app voor mensen die graag foto's maken van de simpele geneugten in het leven. De gratis applicatie pimpt je kiekjes naar smaak voordat je deze verspreidt op 't web. Dat kan via Facebook, Twitter, Foursquare of Tumblr.Het...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veel mooie filters
  • Gemakkelijk in 't gebruik
  • Veel deelfuncties

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Instagram is een heerlijke app voor mensen die graag foto's maken van de simpele geneugten in het leven. De gratis applicatie pimpt je kiekjes naar smaak voordat je deze verspreidt op 't web. Dat kan via Facebook, Twitter, Foursquare of Tumblr.

Het maken van een foto via Instagram is snel gedaan. De fotoknop is namelijk prominent aanwezig in het menu onderaan het hoofdscherm (altijd in 't midden). Ook reeds gemaakte foto's laad je gemakkelijk in. Na het nemen van een foto begint de Instagram-pret. Er staan namelijk 18 filters voor je klaar waarmee je het kiekje extra stijl meegeeft. De filters variëren van stijlvol retro tot wegwerpcamera-materiaal, maar maken van iedere foto een origineel werkje.

Na het schieten van de prent pas je met effecten bovenin het scherm nog een aantal zaken aan, waaronder de hoek en de kaders. Onderin kies je dan het filter, waarna het uploaden start. Je krijgt de kans een mooie titel voor je creatie in te voeren en geolokalisatie aan of uit te zetten. Op Instagram is verder heel erg weinig aan te merken: voor het delen van stijlvolle foto's is dit dan ook dé app.

Deel je graag kunstzinnige kiekjes met vrienden en de Instagram community, dan is deze app een must have.

Meeste downloads Fotografie voor iphone

Instagram

Download

Instagram 84.0

Beoordelingen about Instagram

Promotie×